Мобільний додаток WAH – усе необхідне в телефоні!

Мобільний додаток WAH – усе необхідне в телефоні! фото

Компанія WEST AUTO HUB представляє: сучасне та зручне рішення в розмитненні авто — мобільний додаток.

Скачайте його на свій телефон у App store для IOS або в Play Маркет для операційної системи Android.

Як користуватися?

Відкривши додаток, заповніть калькулятор розмитнення, обравши валюту розрахунку. Далі - із запропонованих варіантів знайдіть свій вид автотранспорту. Вкажіть його вартість. Стан. Тип пального. Дату випуску. Об’єм двигуна. Відразу ж отримайте результат.

Важливо, що крім митних платежів – мита, акцизу та ПДВ, калькулятор підраховує вартість виготовлення сертифікату відповідності, розмір пенсійного внеску та державної реєстрації. Тож, використовуючи додаток WEST AUTO HUB, ви отримуєте розрахунок витрат на митне оформлення та державну реєстрацію автомобіля. Точну вартість можна дізнатися у консультанта WEST AUTO HUB, надіславши заявку на експертну консультацію.

Додаткові функції

Також в додатку можна дізнатися, де знаходяться відділення WEST AUTO HUB в Україні, з можливістю прокласти маршрут до найближчого офісу. Дізнатися про ряд інших послуг компанії та відразу ж замовити необхідну: авто «під ключ» з Європи та США, пригін та доставка автотранспорту з Європи, послуги сервісного центру МВС та інші.

У додатку є унікальна можливість знайти автомобіль по ВІН-номеру. Пошук здійснюється у максимальній кількості баз даних, щоб надати вам якомога точнішу інформацію про комплектацію авто.

Зареєстровані клієнти WEST AUTO HUB отримують власний онлайн-кабінет, де в реальному часі можна відслідковувати статус вашого замовлення, а за необхідності, за лічені хвилини сконтактувати з менеджером компанії. По завершенню співпраці з WEST AUTO HUB можна залишити свій відгук про результат роботи. Окрім додатку можна скористатися сайтом компанії wah.ua

WEST AUTO HUB — новий рівень сервісу!