Спецтехніка з Європи: як зробити правильний вибір

Спецтехніка з Європи: як зробити правильний вибір фото

Вантажівки, тягачі, навантажувачі, самоскиди тощо - все це спецтехніка, без якої деякі види бізнесу просто не зможуть існувати. Як обрати хороший автомобіль, який прослужить ще десятки років? Як не прогадати з ціною та купити вигідно? Чи варто купувати спецтехніку за кордоном?

Про це та інше читайте у нашому блозі далі.

Спецтехніка з Європи: як зробити правильний вибір фото 1

Покупка спецтехніки, це справа не легка. Вона потребує багато часу та грошей, адже такий транспорт зазвичай коштує дорожче, ніж звичайний легковий автомобіль. Проте якщо обрати машину для вашого бізнесу правильно, за певний час ви зможете не лише повернути ці кошти назад, а й заробити в десятки разів більше!

Де краще купувати спецтехніку: в Європі чи в Україні

Більшість людей надають перевагу вживаній техніці, адже вона коштує дешевше. Важливе питання при виборі та покупці вживаної спецтехніки - як краще вчинити: купити в Україні чи за кордоном. Тут краще покладатися тільки на себе, свої вподобання та очікування від спецтехніки.

Важливо розуміти, що техніка для бізнесу з Європи буде коштувати значно дешевше, ніж в Україні. Та й стан вживаного транспорту там у більшості випадків більш задовільний.

Компанія WEST AUTO HUB вже давно працює на цьому ринку і має багато перевірених продавців у Європі. Саме тому ми можемо придбати будь яку техніку там по знижці. Таким чином вже розмитнену і готову комерційну техніку можна купити в Україні по ціні як за кордоном.

Петро Пилипюк, менеджер компанії Трак Транс - партнера WEST AUTO HUB фото 2
Петро Пилипюк, менеджер компанії Трак Транс - партнера WEST AUTO HUB

Які особливості розмитнення спецтехніки

Варто зазначити, що розмитнення спецтехніки майже нічим не відрізняється від розмитнення легкового автомобіля. Основна відмінність - у документах, які треба підготувати. Але проблеми з документами не виникне, якщо довірити справу фахівцям.

У WEST AUTO HUB вам допоможуть здійснити попередній розрахунок вартості розмитнення, підготують усі необхідні документи для перетину кордону, доставлять автомобіль до зони митного контролю, організують експертний огляд та точну оцінку суми митних зборів, підготують та передадуть усі документи в Сервісний центр МВС.

Чи потрібен сертифікат відповідності для спецтехніки з Європи

Так, сертифікат відповідності потрібен для усіх автомобілів до 3,5 тонн, які ввозяться в Україну.

Спецтехніка з Європи: як зробити правильний вибір фото 3

На території комплексу є спеціальна лабораторія, де транспорт оглядають експерти. Сертифікат відповідності можна буде отримати вже на наступний день.

Як оформити комерційну техніку на компанію

Усі документи для постановки на облік та оформлення спецтехніки на компанію також можуть підготувати фахівці WEST AUTO HUB. Проте ви також можете зробити це самостійно у Сервісному центрі МВС.